Erop uit met vrienden

- Lekker alle tijd om bij te praten met elkaar!
- Mooie accommodaties midden in het bos.
- Kamperen kan ook, u krijgt een eigen veld.
- Leuke activiteiten en maaltijden bij te boeken.

Accommodaties

Friends, fun and happiness

Met vrienden erop uit en sportief bezig zijn? Of weer eens afspreken na een lange studieperiode? De Wolfskuil biedt vrienden een groepsaccommodatie voor ieder gewenst dag- en avondprogramma. Avontuur, sport, barbecue of pizza bakken? Doe wat jij wilt! De nacht brengt je door in een van onze moderne hoeves, hippe blokhutten of kampeerboerderij. Welkom bij De Wolfskuil!


Heb je elkaar een lange tijd niet gezien en organiseer je een vriendenreĆ¼nie. Of is het weer tijd voor het jaarlijkse vriendenweekend? Tof om dit te organiseren op een plek die volop mogelijkheden voor activiteiten in Overijssel biedt. Vanuit De Wolfskuil kun je overdag actief en avontuurlijk bezig zijn. De omgeving van Ommen leent zich onder andere voor mountainbiketochten, kanovaren of zweefvliegen. Een terrasje pakken in het gezellige Ommen of even door de winkelstraatjes slenteren kan natuurlijk ook. Maak een tocht door de omgeving van het Vechtdal met een lelijke eend, TukTuk of Fun bike. Je vindt er de rivieren De Regge en De Vecht, heide, bos en historische stadjes. Dichtbij, toegankelijk en kosteloos parkeren. Fun and hapiness in ons groepsverblijf voor iedereen!


Keep calm with friends and have fun: stay at the Wolfskuil during rain and sun


Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 12 tot 35 personen. Zijn jullie met meer? Dan combineren we enkele accommodaties. Iedereen is welkom op De Wolfskuil. In onze hoeves en blokhutten vind je comfortabele bedden. Stapelbedden kennen wij niet. De keuken is compleet ingericht. Kookgerei en bestek is er voldoende. Bak een smakelijke pizza in de aanwezige steenoven of gebruik het open vuur voor een tasty maaltijd. Willen jullie liever relaxen rondom de vuurschaal? No worries! In overleg zet ons team alle spullen klaar. Wil je gebruikmaken van onze broodjesservice, een van onze vele spel bij ons huren of een volledig dagarrangement laten organiseren? Dat kan. Ons team denkt graag met jullie mee en kan meehelpen om jullie verblijf van a tot z te regelen. En dat doen we allemaal tegen een lowbudget tarief. Aan jullie de taak om gezellig bij te kletsen! Welkom vrienden! Tot snel in Ommen!