CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons vele mogelijkheden.


U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631 (tijdens kantooruren, dinsdag tot 15.00 uur)


Liever mailen? Dat kan naar [email protected] of vul het contactformulier in.

NB. in de maand januari hebben we een leuke actie voor verenigingen die met kinderen of tieners bij ons willen komen. Kijk snel verder op januari verenigingenmaand

Groepsevenementen

Muziekschool, voetbalclub of zwemvereniging; wij bieden volop mogelijkheden!

Veel verenigingen sluiten het muzikale of sportieve seizoen af met een gezellig groepsevenement. Even helemaal wat anders, uit de sfeer van de vereniging of club. Waarbij de nadruk ligt op teambuilding, creativiteit en/of sportiviteit. Vanzelfsprekend is het prettig om deze activiteiten te organiseren vanuit één locatie. Dat kan bij ons. Welkom bij De Wolfskuil!


Het organiseren van clubkampen of verenigingsreisjes kan best lastig zijn. Een taak die veelal bij een fanatieke vrijwilliger ligt. U heeft te maken met een bepaald budget, moet (tussentijds) vervoer regelen en wilt een gevarieerd programma aanbieden. De oplossing kunt u vinden in onze mooie locatie. De Wolfskuil is een prachtige plek in de groene bossen, met volop sport- en outdoormogelijkheden. Er zijn diverse groepsaccommodaties voor één of meerdere overnachtingen. U verblijft in een moderne hoeve, ruime blokhut of kampeerboerderij. Geschikt voor 12 tot 35 personen. Een grote vereniging of club? Combineren van accommodaties is mogelijk. Ook kunt u een eigen kampeerveld te huren. Al vanaf 10 personen heeft uw vereniging een geheel eigen veld met groepstent. In deze groepstent vindt u een koelkast en zitmogelijkheden. Handig voor de gezamenlijke maaltijd.


Voor verenigingen of clubs vanuit iedere windhoek: De Wolfskuil past in ieder kasboek!


Welke mogelijkheden zijn er bij ons? Wij noemen er een aantal op. Uiteraard is er meer. In een persoonlijk gesprek hebben we het samen met u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw wensen over dit verblijf. Ons aanbod kent een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze tarieven zijn lowbudget. Zomaar een aantal activiteiten:

  • Kano varen op de Vecht;
  • Foto kompastocht;
  • Levend Stratego;
  • Zeskamp;
  • Het Vechtdal ontdekken met een TukTuk;
  • Het bos als speeltuin: klimmen, levend stratego of op achttien verschillende manieren op anderhalve meter hoogte als groep het Wolfskuil bos verkennen.

In de buurt van onze locatie kunt u ook met uw groep kanovaren, mountainbiken, het Tinnenmuseum bezoeken, Ommen, een mooi plaatsje in Overijssel aan de rivier de Vecht, verkennen of een heuse koesafari ondernemen. De attractieparken Hellendoorn of Slagharen bereikt u met de auto in 20 minuten. De gezellige Overijsselse stad Zwolle is binnen een half uur te bereiken. Welkom club of vereniging! Tot snel!