CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons vele mogelijkheden.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631

Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

Schoolkamp midden in het bos bij Ommen

Zoekt u voor uw school een geschikte locatie voor een schoolkamp? Dan is De Wolfskuil in Ommen een onvergetelijke locatie met schitterende accommodaties midden in de natuur. Vele scholen zijn u voor gegaan, en meerdere van hen komen elk jaar weer bij ons terug. Dit zijn zowel basisscholen als scholen vanuit speciaal onderwijs.

We hebben enkele docenten gevraagd waarvoor ze graag bij ons komen:

"De Wolfskuil heeft een mooie ligging, je kunt mooi spelen in het bos of spelen op het sportveld. We komen altijd met de trein dat is zeer goed te doen. De inventaris van de keuken is erg compleet en zeer geschikt voor zelf koken. Met de kinderen hebben we de kompasroute gelopen, kunnen we aanraden. De Brug SBO, Dhr. G.Kerkdijk

"Wij kiezen vaak voor De Wolfskuil door de omgeving en ligging. Je kunt van alles doen in het bos en het geeft veiligheid. De huizen zijn prima verzorgd. De communicatie met het personeel van De Wolfskuil gaat ontspannen, soepel en betrouwbaar. Kortom een positieve plek!"
OBS de Wieden, Dhr. M. Stoof

"De omgeving is prachtig en het stadje Ommen niet ver weg. De Wolfskuil ligt helemaal vrij in het bos en is kleinschalig dat vinden we plezierig. Er is voldoende ruimte op buiten te spelen en we zitten niemand in de weg.Het zijn goede groepsaccommodaties helemaal compleet waardoor je alles zelf kunt doen. Ik zou aanraden er eens een keer te gaan kijken."De Uilenhorst, Dhr. C. Otte

Groepsaccommodaties en groepskamperen

Onze groepsaccommodaties liggen midden in het bos en zijn op basis van zelfverzorging. We hebben 4 heel verschillende groepsaccommodaties en de unieke mogelijkheid om een eigen groepskampeerveld te huren. U kunt eventueel ook tenten van ons huren die we van te voren opzetten. Een mooie plek in de natuur om te kamperen met veel privacy voor een leuk schoolkamp. Of kies voor een de luxe Jorishoeve met tweepersoonskamers, dat ook veel rust kan geven aan de kinderen. Of gaan voor de avontuurlijke Blokhut waar u zelfs geen internet of TV heeft maar u met de groep kunt richten op natuur, sport en spel. De Repelaerhoeve is voor een grote groep geschikt en kan gecombineerd worden met de Mowglihut welke vlakbij het sportveld staat.

Activiteiten & Maaltijden

Indien gewenst kunt u allerlei activiteiten bijboeken. We hebben een uitgebreide speelotheek en contacten met organisatie uit Ommen en omgeving die voor u activiteiten organiseren. U kunt met uw groep zelf koken of kiezen voor diverse maaltijden. Zo maakt u op maat een geschikt programma. Zie voor een overzicht onze activiteitenpagina, eten.

Bij een schoolkamp horen uitdagende activiteiten, De Wolfskuil heeft activiteiten voor elk budget. Een kleine opsomming: Zeskamp, Levend Stratego, wandelen naar de Besthmertoren, GPS wandelroute, Fotokompas tocht, Moordspel, outdoor activiteiten onder begeleiding in het bos, en vele andere activiteiten. Bekijk ons overzicht van activiteiten. Of bekijk ons speciale spelarrangement, ideaal voor een schoolkamp!

Om het schoolkamp compleet te maken kunt u bij ons een barbecue bestellen, een Tundragirll of zelfs een pizza oven. Wanneer u kiest voor de pizza oven verzorgen wij voor u de gewenste ingrediënten. Om de avond gezellig af te sluiten is het mogelijk een vuurschaal met hout te huren. Op deze manier kunt u met de kinderen de dag bespreken en marshmallows roosteren.

Speciale doelstelling

Vanuit onze De Hopman Repelaer stichting houden wij rekening met schoolkampen voor speciaal onderwijs. Wilt u hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact met ons op of kijk op onze website bij doelstelling.

We vinden het erg leuk om met u mee te denken, dit kan telefonisch maar u kunt ook een afspraak met ons maken om de mogelijkheden door te spreken.

Nb. Kent u de film achtstegroepers huilen niet? In deze film gaat de klas op schoolkamp. De opnames waren…bij ons in De Blokhut!