Erop uit met school

- Ideale locatie voor scholen;
- Bosrijke omgeving voor sport en spel;
- Veel activiteiten in de buurt;
- Kleinschalig met persoonlijke aandacht;
- Kamperen met een groep ook mogelijk.

Schoolkampen en Groepsreisjes

Basisschool, middelbare school of beroepsonderwijs; variatie voor alle leeftijden

Voor het jaarlijks terugkerende schoolkamp of schoolevenement wilt u alle leerlingen een passend en gevarieerd programma aanbieden. Vanzelfsprekend is het prettig om diverse groepsactiviteiten te organiseren vanuit één locatie. Geschikt voor actie en avontuur, alle leeftijden, zowel binnen als buiten en met het sfeergevoel van een kampeerboerderij. Bij ons kan het allemaal. Welkom bij De Wolfskuil!


Het organiseren van schoolkampen, groepsreisjes of educatieve dagbestedingen kan best lastig zijn. U heeft te maken met een bepaald budget, moet (tussentijds) vervoer regelen en wilt een gevarieerd programma aanbieden. De oplossing vindt u in onze mooie locatie. De Wolfskuil is een prachtige plek in de groene bossen met volop speel- en outdoormogelijkheden. Er zijn diverse groepsaccommodaties voor twee of meerdere overnachtingen. U verblijft in een moderne hoeve of ruime blokhut. Geschikt voor 12 tot 35 personen. Combineren van accommodaties is mogelijk. Kiest u voor de charme van groepskamperen? Al vanaf 10 personen heeft u de beschikking over een geheel eigen kampeerveld met groepstent. Inclusief koelkast en zitmogelijkheden. Lekker lowbudget. Ronduit ideaal te noemen.


Van kleuterklas tot beroepsonderwijs; bij De Wolfskuil denken ze altijd met je mee!


Welke mogelijkheden zijn er bij ons? Wij noemen er hieronder een aantal op. Uiteraard is er meer. In een persoonlijk gesprek hebben we het samen met u graag over de mogelijkheden die het best aansluiten bij de leeftijdsgroep en uw wensen. Ons aanbod kent een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Uitgebreide speel-o-theek;
  • Spook- of speurtocht in het Wolfskuil bos (zelf organiseren, tot 23.00 mag u in ons bos spelen doen);
  • Levend stratego;
  • Zeskamp;
  • Het bos als speeltuin: klimmen, een natuurspel of op achttien verschillende manieren op anderhalve meter hoogte als groep het bos verkennen.

In de buurt van onze groepsaccommodatie in Overijssel kunt u ook met uw groep kanovaren, mountainbiken, het Tinnenmuseum bezoeken, Ommen verkennen of een heuse koesafari ondernemen. De attractieparken Hellendoorn of Slagharen of Dinoland in Zwolle bereikt u met de auto binnen 30 minuten. Welkom basisschool, welkom middelbare school, welkom beroepsonderwijs! Tot snel in Ommen!


Een referentie:
'Wij kiezen vaak voor De Wolfskuil vanwege de mooie omgeving en de ligging. De Wolfskuil ligt helemaal vrij in het bos en is kleinschalig. Dat vinden we plezierig. Het bos biedt tal van mogelijkheden, waarbij de veiligheid altijd voorop staat. De accommodaties zijn prima verzorgd. De communicatie met het team van De Wolfskuil is ontspannen, soepel en betrouwbaar. Kortom; een positieve plek. Wij gaan volgend jaar weer!'
Integraal Kindcentrum De Wieden in Zwolle, Martijn Stoof (leerkracht)