Gewoon kind zijn

- Organisaties die met kinderen en jongeren weg willen, wees welkom!
- Wij zijn een Stichting en ondersteunen jullie op vele vlakken;
- Veel ervaring en mogelijkheden;
- Fantastische bosrijke omgeving;
- Kleinschalig.

Groepsactiviteiten

Maatschappelijk recreëren

'Gewoon kind kunnen zijn en plezier hebben!', 'Wat een inzet en hulp!', 'Bijzondere locatie!'; zomaar wat uitspraken van begeleiders van diverse maatschappelijke instellingen. De Wolfskuil biedt een prikkelvrije omgeving en aangename groepsaccommodaties. Eén van onze hoeves / kampeerboerderij is geschikt voor enkele mindervaliden. Hier kan je een fantastische tijd beleven. Welkom bij De Wolfskuil!


Bij De Wolfskuil is iedereen welkom. Dat stralen wij uit. Wij denken daarom graag met instellingen mee. Zowel bij het organiseren van groepsactiviteiten, de dagbesteding of de maaltijd. Alsook bij het betalen van de rekening. Onze tarieven zijn lowbudget en extra scherp voor maatschappelijke instellingen. Ons team is betrokken en ervaren. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. De organisatie ontzorgen en de kinderen een plezierig verblijf geven; daar draait het om bij ons! We zijn een stichting en ondersteunen met name groepen die met kinderen en jongeren komen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zie ook buitengewoon avontuur.


Voel je kind en voel je vrij! Op De Wolfskuil voel ik mij helemaal blij!


Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 12 tot 35 personen. Zijn jullie met meer? Dan combineren we enkele accommodaties. Iedereen is welkom bij De Wolfskuil.In onze hoeves, blokhutten en kampeerboerderij vindt u comfortabele bedden. Stapelbedden kennen wij niet. De Jorishoeve heeft een rolstoelvriendelijke slaap- en badkamer. De keuken is compleet ingericht. Kookgerei en bestek is er voldoende. Op zoek naar een gezellige groepsactiviteit? Ergens in het Vechtdal of elders in Overijssel? Wij denken graag met jullie mee. Wat dacht u van bijvoorbeeld: pizza bakken in de steenoven, een fotokompastocht in het bos, of een koesafari. De klimtoren, het sportveld, of de pingpongtafel kunt u de hele dag gebruiken. De omgeving van Ommen kent ook tal van mogelijkheden. Bezoek het Tinnenmuseum of wandel door het historische Vechtdalstadje, of vaar met een rondvaartboot over de mooie Vecht. Vertier en vermaak voor de hele dag. Ons ervaren team denkt graag met u mee en regelt indien gewenst uw verblijf van a tot z mee. Heerlijk genieten voor iedereen. Welkom en tot snel in Ommen!