Vragen?

Uiteraard kunt u ons bellen als u vragen heeft over deze actie. Ook kunt u een afspraak maken om een keer langs te komen om alles zelf te bekijken.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631
Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

  • januari verenigingenmaand
  • 25% korting op de huurprijs
  • Leuke kortingen op activiteiten
  • Speciaal voor verenigingen die met kinderen en/of tieners komen

Verenigingenmaand

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. In de hele maand januari 2019 geven wij maar liefst 25% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen! En we hebben daarnaast ook nog voor leuke activiteiten met korting gezorgd. Wat dacht je van het leren boogschieten of om te gaan geocaching? Of ga je liever een de BamboeChallenge aan of maak je een funbiketour? Kan allemaal voor een mooi prijsje!

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. Plan een weekend weg in de maand januari en wij geven maar liefst 25% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen die met kinderen of jongeren bij ons komen!

Wij hebben vier groepsaccommodaties in de bossen bij Ommen. Van houten blokhut tot moderne hoeve. Voor zowel grote als kleine groepen hebben we mogelijkheden. Veel verenigingen komen bij ons, zij waarderen de mooie omgeving die erg geschikt is voor sport en spel, de goed verzorgde accommodaties en dat we goed mee denken. We hebben een speel-o-theek met veel leuke spelen en ook kunnen we helpen bij (eenvoudige)maaltijden. Kortom een leuke plek om met uw vereniging te komen. Maak van uw leden een echt team door samen weg te gaan!

Actievoorwaarden
- 25% korting op de huur van onze groepsaccommodatie alleen in de maand januari op basis van beschikbaarheid;
- Alleen voor verenigingen die met hun jeugd (kinderen/tieners) weg willen, omdat dit bij onze ideële doelstelling past.
- Vooral verenigingen uit het Vechtdal willen we stimuleren om hier heen te komen: we zitten zo dichtbij dus kom in januari onderzoeken wat er allemaal bij ons mogelijk is!

NB. Wat ons betreft is het elk jaar in januari verenigingenmaand, we hopen jullie in deze maand te mogen begroeten voor een fantastische belevenis :-).