Uw bedrijfsfeestje

  • 1 dag en avond
  • Voor 20-40 personen
  • Activiteiten en maaltijden'Alleen maar positieve reacties gehad en tevreden collega's.
In de groepsaccommodatie was het gezellig en lekker warm. Pizza bakken was echt een succes, collega's die eerder weg moesten zijn speciaal gebleven om deze activiteit nog te kunnen doen. Ook de fotokompastocht in de omgeving werd positief ontvangen. Collega's noemden nog dat ze het helemaal af vonden. De beheerder was erg flexibel, extra vragen werden snel en goed afgehandeld. Kortom...niets dan lof !

Alexander van Putten

Kom gezellig een bedrijfsfeestje bij ons vieren! Maak uw eigen sfeer in en rond de groepsaccommodatie.

Zowel op het gebied van maaltijden als originele activiteiten kunnen wij u leuke suggesties geven. Er is veel mogelijk van pizza bakken tot Italiaans buffet en van boogschieten tot een feestje met een DJ. Aangezien elk bedrijf zijn eigen wensen heeft, nodigen we u uit om langs te komen om een programma op maat te maken. Natuurlijk kunnen we ook na telefonisch of mail contact een programma op maat voor u maken.

Even praktisch: een bedrijfsfeestje vieren bij ons is mogelijk vanaf 20 tot 40 personen. De begintijd spreken we onderling met elkaar af. De eind tijd is 22.30 uur (als u niet wilt overnachten, uiteraard is dit wel mogelijk). U kunt buiten op het terras alleen muziek maken als deze akoestisch is.

Pijl & Pizza arrangement

U start met koffie en iets lekkers uit de streek. Daarna leren jullie doelgericht te zijn, met pijl en boog wel te verstaan. Op professionele wijze leren jullie boogschieten. Wanneer dit afgelopen is heeft u vast zin in iets lekkers. Er staat een pizzaoven voor u klaar, inclusief deegbollen en ingrediënten. U kunt de pizza klaarmaken naar eigen wens. De pizza is na enkele minuten klaar om te eten. Samen sluiten jullie dit bedrijfsfeestje af door na te praten rond een kampvuur.

Tijdens dit arrangement beschikt u over een eigen groepsaccommodatie wat zorgt voor een informele huiselijke sfeer. De bosrijke omgeving zorgt voor een gevoel er echt even uit te zijn. Dit arrangement is aan te vullen met een overnachting. U kunt het verblijf verlengen om bijvoorbeeld, de volgende dag, met elkaar te vergaderen.

Kosten: Het Pijl & Pizza arrangement kost €49,- p.p. op basis van 20 personen (exclusief drank). We stemmen het programma graag met u af.

Wij beschikken over vier groepsaccommodaties en twee groepskampeerterreinen. Afhankelijk van de grote van de groep en de wensen bekijken we welke locatie het beste past.