Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

wandelen met kinderen

Wandelen met kinderen, blog

Niet voor niets is Ommen zo'n populaire vakantiebestemming. De mooie natuur is een van de belangrijkste trekpleisters. Er wordt door groepen die bij ons te gast zijn, heel wat afgewandeld. Door jong & oud. In deze blog geven we jullie een paar tips voor als er veel kinderen meelopen.

Schuilen voor de regen tips wat je kunt doen als de weersvoorspelling slecht is

Plan B: wat te doen bij regen, blog

Tja, waarschijnlijk is iedereen het er mee eens dat een weekend weg met een groep makkelijker verloopt met mooi weer dan met Hollandse regen. Toch kan het je overkomen. Vooraf een plan B bedenken is raadzaam en scheelt stress. We zetten wat leuke suggesties op een rijtje:

Lang kerstweekend

Laten we het dit jaar anders doen

Hoe vaak zeggen we het eind december niet tegen elkaar: 'Zullen we volgend jaar kerst eens anders doen, een keertje weg ofzo'. Maar maken we het ook waar? Volgens ons te weinig! Wij willen jullie verleiden het nog dit jaar toch echt anders te doen! Kom gezellig met elkaar een lang weekend naar De Wolfskuil.Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!