Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

De foto van het jaar een groepsfoto in de zandkuil bij De Blokhut.

Foto van het jaar

Afgelopen half jaar hadden we een fotowedstrijd waarbij wij 7 maandfoto's kozen. Via Facebook is de jaarfoto van 2018 gekozen.

Op pad met de vereniging

Op pad met de Vereniging (blog)

Het organiseren van clubkampen of verenigingsreisjes kan best lastig zijn. Meestal een taak voor een of meer fanatieke vrijwilligers. Er zijn veel factoren waar zij rekening mee moeten houden: een bepaald budget, vervoer regelen en een gevarieerd programma aanbieden. Wij geven graag enkele tips in deze blog (met leuke actie).

Verenigingenmaand

Januari verenigingenmaand 2019

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. In de hele maand januari 2019 geven wij maar liefst 20% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen die weg willen met hun jeugd.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!