Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Verenigingenmaand

Januari verenigingenmaand 2019

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. In de hele maand januari 2019 geven wij maar liefst 20% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen die weg willen met hun jeugd.

Den met tentjes

Groepskampeerterrein De Den (video)

Hoe ziet ons groepskampeerterrein De Den er eigenlijk uit? We mochten een filmpje maken zodat we het u kunnen laten zien.

vleermuizen

Vleermuizentocht 25 augustus

Nieuwsgierig naar het mysterieuze nachtbeestje? Ontdek alles over de vleermuis tijdens de landelijke ' Nacht van de vleermuis'. YMCA - Jeugdwerk komt speciaal die avond naar De Wolfskuil om een leuke excursie te geven voor iedereen die dit interessant vind (u hoeft dus niet op dat moment bij ons te gast te zijn!).

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!