Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Nieuw te realiseren vakantiehuis voor arme kinderen

Handen ineen geslagen voor vakantiehuis arme kinderen

Een vakantiehuis bouwen voor arme kinderen. Waardoor zij even weg zijn uit hun omgeving en even gewoon kind kunnen zijn. Deze ambitie heeft De Wolfskuil. Dit willen en kunnen zij echter niet alleen realiseren. Zij willen dit doen samen met betrokken anderen.

kinderen voor repelaerhoeve

Ontbijtsessie 8 april

Er zijn in Nederland ruim 400.000 kinderen die onder de armoedegrens leven. De Wolfskuil wil kinderen en jongeren die het minder hebben ondersteunen. We hebben ambitieuze plannen, waar we u graag meer over vertellen.

Nk Inline schaatsen in Ommen, wij hebben een leuk arrangement

NK Inline-skaten in Ommen!

NK Inline skaten arrangement

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 is het zo ver! Het NK Inline-skaten wordt in Ommen gehouden. Met spannende sprints van 200, 500 en 1000 meter en een marathon. We verheugen ons er erg op. Bent u een van deze Inline-schaatsers die deze sportieve prestatie gaat neerzetten? Of bent u de toeschouwer die zo hard gaat juichen dat de sporters als vanzelf harder gaan? Wij hebben in ieder geval een mooi NK arrangement voor u samengesteld.


Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!