Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Nk Inline schaatsen in Ommen, wij hebben een leuk arrangement

NK Inline-skaten in Ommen!

NK Inline skaten arrangement

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 is het zo ver! Het NK Inline-skaten wordt in Ommen gehouden. Met spannende sprints van 200, 500 en 1000 meter en een marathon. We verheugen ons er erg op. Bent u een van deze Inline-schaatsers die deze sportieve prestatie gaat neerzetten? Of bent u de toeschouwer die zo hard gaat juichen dat de sporters als vanzelf harder gaan? Wij hebben in ieder geval een mooi NK arrangement voor u samengesteld.


Mowglihut en Repelaerhoeve samen

Wegens annulering 10% korting

Helaas heeft een groep moeten annuleren. Zij zouden in de zomer van vrijdag 24 juli tot en met vrijdag 7 augustus (week 31 en 32) bij ons komen. Daarom geven wij u korting als u deze periode boekt.

Jorishoeve 8-10 april met korting

Jorishoeve 8-10 april voor €1230. Buitenkans voor bijvoorbeeld een bedrijf die een ruimte zoekt voor een teammeeting met overnachting.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!