Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

kinderen voor repelaerhoeve

Ontbijtsessie 8 april

Er zijn in Nederland ruim 400.000 kinderen die onder de armoedegrens leven. De Wolfskuil wil kinderen en jongeren die het minder hebben ondersteunen. We hebben ambitieuze plannen, waar we u graag meer over vertellen.

Nk Inline schaatsen in Ommen, wij hebben een leuk arrangement

NK Inline-skaten in Ommen!

NK Inline skaten arrangement

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 is het zo ver! Het NK Inline-skaten wordt in Ommen gehouden. Met spannende sprints van 200, 500 en 1000 meter en een marathon. We verheugen ons er erg op. Bent u een van deze Inline-schaatsers die deze sportieve prestatie gaat neerzetten? Of bent u de toeschouwer die zo hard gaat juichen dat de sporters als vanzelf harder gaan? Wij hebben in ieder geval een mooi NK arrangement voor u samengesteld.


Mowglihut en Repelaerhoeve samen

Wegens annulering 10% korting

Helaas heeft een groep moeten annuleren. Zij zouden in de zomer van vrijdag 24 juli tot en met vrijdag 7 augustus (week 31 en 32) bij ons komen. Daarom geven wij u korting als u deze periode boekt.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!