Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Ommen kade

De Nieuwe kade bij Ommen

Het wordt nog gezelliger in het centrum van Ommen! De kade is helemaal veranderd en u kunt nu helemaal langs de Vecht lopen naar het nieuwe haventje.

Collage kinderen die plezier maken op De Wolfskuil

Vrienden van De Wolfskuil zoekt bestuursleden

Een vakantiehuis bouwen voor arme kinderen, waardoor zij even weg zijn uit hun omgeving en even gewoon kind kunnen zijn. Deze ambitie heeft De Wolfskuil. Dit willen en kunnen wij echter niet alleen realiseren. Daarvoor is de Stichting "Vrienden van de Wolfskuil" in oprichting. Wij zoeken twee enthousiaste leden voor dit bestuur.


Gezocht: bestuurslid voor de Wolfskuil

De Wolfskuil zet zich, vanuit de Hopman Repealaer Stichting, al meer dan 65 jaar in voor jongeren die het minder hebben. In het bijzonder voor kinderen die opgroeien in armoede. In verband met een wisseling in de bestuurssamenstelling is het bestuur op zoek naar een kandidaat.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!