Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Gezocht: bestuurslid voor de Wolfskuil

De Wolfskuil zet zich, vanuit de Hopman Repealaer Stichting, al meer dan 65 jaar in voor jongeren die het minder hebben. In het bijzonder voor kinderen die opgroeien in armoede. In verband met een wisseling in de bestuurssamenstelling is het bestuur op zoek naar een kandidaat.

Winnaar fotowedstrijd Tweede van fotoactie

Winnaar selfieactie bekend

Een nek aan nek race is de ontknoping onze fotowedstrijd geworden. Iedereen kon afgelopen half jaar mee doen met onze selfie-fotowedstrijd. We hebben onze volgers op Facebook gevraagd mee te stemmen welke foto moest winnen. Dat gebeurde massaal! Meer dan 500 stemmen zijn uitgebracht. Vooral de nummer 1 en 2 wisselden elkaar af.

Leuke activiteit gratis als u deze zomer een groepsaccommodatie huurt

Spetterende zomeractie

Het wordt wel heel verleidelijk om in de zomer bij ons in Ommen te komen! We hebben nog enkele periodes vrij en daarom wordt u door ons getrakteerd op een leuke activiteiten.

.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!