Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Op pad met de vereniging

Op pad met de Vereniging (blog)

Het organiseren van clubkampen of verenigingsreisjes kan best lastig zijn. Meestal een taak voor een of meer fanatieke vrijwilligers. Er zijn veel factoren waar zij rekening mee moeten houden: een bepaald budget, vervoer regelen en een gevarieerd programma aanbieden. Wij geven graag enkele tips in deze blog (met leuke actie).

Verenigingenmaand

Januari verenigingenmaand 2019

Verenigingen die met kinderen en tieners op pad (willen) gaan opgelet! Wij hebben een aanbod waar jullie vast enthousiast van worden. In de hele maand januari 2019 geven wij maar liefst 20% korting op de huur van onze groepsaccommodaties, alleen aan verenigingen die weg willen met hun jeugd.

Den met tentjes

Groepskampeerterrein De Den (video)

Hoe ziet ons groepskampeerterrein De Den er eigenlijk uit? We mochten een filmpje maken zodat we het u kunnen laten zien.

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!