Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Fietsen door het Vechtdal, wij noemen onze favoriete routes

Kies je route, fietsen in het Vechtdal

Op je fiets kan boswachter Nico Arkes van Staatsbosbeheer je in een middag alle soorten landschap laten zien die er in Nederland te vinden zijn. Alleen de zee, die is in het Vechtdal niet te vinden. De rest wel. Het gebied is heel erg veelzijdig. Wij verklappen in deze blog welke fietsroutes we zelf graag fietsen.

De foto van het jaar een groepsfoto in de zandkuil bij De Blokhut.

Foto van het jaar

Afgelopen half jaar hadden we een fotowedstrijd waarbij wij 7 maandfoto's kozen. Via Facebook is de jaarfoto van 2018 gekozen.

Op pad met de vereniging

Op pad met de Vereniging (blog)

Het organiseren van clubkampen of verenigingsreisjes kan best lastig zijn. Meestal een taak voor een of meer fanatieke vrijwilligers. Er zijn veel factoren waar zij rekening mee moeten houden: een bepaald budget, vervoer regelen en een gevarieerd programma aanbieden. Wij geven graag enkele tips in deze blog (met leuke actie).

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!