Nieuws

Er gebeurt veel op De Wolfskuil. Via deze pagina betrekken wij u hierbij. We gunnen u een blik achter de schermen, en laten zien hoe mooi de omgeving is. We delen foto's van groepen die hier al eerder waren. Verder houden we u graag op de hoogte van nieuws en geven we u tips.

Natuurlijk kunt u ons ook op Facebook of Twitter volgen, zie de button onderaan deze pagina.

Rondleidingen zijn mogelijk, maak hiervoor wel van te voren een afspraak met ons.

Schuilen voor de regen tips wat je kunt doen als de weersvoorspelling slecht is

Plan B: wat te doen bij regen, blog

Tja, waarschijnlijk is iedereen het er mee eens dat een weekend weg met een groep makkelijker verloopt met mooi weer dan met Hollandse regen. Toch kan het je overkomen. Vooraf een plan B bedenken is raadzaam en scheelt stress. We zetten wat leuke suggesties op een rijtje:

Lang kerstweekend

Laten we het dit jaar anders doen

Hoe vaak zeggen we het eind december niet tegen elkaar: 'Zullen we volgend jaar kerst eens anders doen, een keertje weg ofzo'. Maar maken we het ook waar? Volgens ons te weinig! Wij willen jullie verleiden het nog dit jaar toch echt anders te doen! Kom gezellig met elkaar een lang weekend naar De Wolfskuil.Kampvuur

Onvergetelijke kampvuuravonden

Hebben we niet allemaal nog herinneringen aan avonden, dat je samen met anderen bij het kampvuur zat? Dicht bij elkaar voor de warmte en gezelligheid. De gloed van het vuur zichtbaar op het gezicht van degenen naast je. Weet je die avonden nog? Fantastische herinneringen toch!

Ontvang onze nieuwsbrief voor leuke nieuwtjes!