Kindervakanties

  • De Wolfskuil wil dat elk kind op vakantie kan!
  • Voor kinderen uit gezinnen die (tijdelijk) in armoede leven.
  • Er even echt uit zijn, met andere kinderen plezier maken, zorgeloos.
  • Maatschappelijk betrokken bedrijven, Gemeentes, Woningbouw of Rotary gunnen deze kinderen een buitengewoon avontuur en maken dit mogelijk voor hen.
  • Prachtige locatie met professionele begeleiding.
  • Mede mogelijk gemaakt door Stichting Kindervakanties.

Reactie's ouders n.a.v. de pilot die in 2015 plaats vond:

'Ik ben een kerel van 47 die alle moeite moest doen om mijn waterlanders binnen boord te houden toen ik hoorde dat mijn dochter op vakantie kon'


'Wat een ontzettend gaaf, spontaan en leuk idee! Wat kwamen ze met avonturen en verhalen terug!'

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de kindervakanties? Neem dan contact met ons op.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631

Liever mailen? Dat kan via ons contactformulier

Wilt u een donatie doen?

Dat kan op bankrekening:
NL88TRIO 0338 4836 40

Stichting Kindervakanties

Een buitengewoon avontuur!

Sinds de economische crisis is de (financiƫle) armoede in Nederland met ruim een derde gegroeid naar 1,25 miljoen mensen. Daarvan is 55% langdurig arm (drie jaar of langer). De stijging is het hoogst bij o.a. huishoudens met kinderen. Armoede heeft een negatief effect op kinderen. Geen geld voor verenigingen, sportclubs, kinderfeestjes. Dan is het fijn als deze kinderen een keer uit de waan van de dag kunnen stappen. Gewoon lekker op vakantie kunnen om bij te komen, te ontspannen en plezier te hebben. Elk kind gunnen wij een buitengewoon avontuur! Dat wil de Wolfskuil de kinderen bieden!

Het buitengewoon avontuur begint al bij aankomst. Samen met andere leeftijdsgenootjes verkennen de kinderen hun overnachtingsplek en wordt voorzichtig de eerste stap in het Wolfskuil bos gezet. Bij het kampvuur wordt een tipje van de sluier opgelicht, over welk avontuur hen te wachten staat. Het gebeurd allemaal in de bossen van De Wolfskuil. Het buitengewoon avontuur zorgt er voor dat de kinderen zich ontspannen, plezier maken en vriendjes voor het leven maken. Even echt kind zijn. Een ervaring die ze hun hele leven onthouden!

De kampen worden professioneel begeleid door Ycamps met een leuk en gedegen programma.

Gunt u deze kinderen dit buitengewoon avontuur? Maatschappelijk betrokken ondernemers kunnen kinderen van hun personeelsleden deze buitengewone vakantie aanbieden! Als bedrijf koopt u dan een aantal avonturen in. Ook Gemeenten kunnen hun betrokkenheid laten blijken door in te tekenen op een aantal vakantie-avonturen. Daarnaast zijn er initiatieven van bijvoorbeeld Service clubs en woningbouwcoƶperaties waardoor kinderen dit buitengewone avontuur kunnen beleven.

Bedrijven, Gemeente, woningbouwverenigingen en Service clubs die meer willen weten over onze kindervakanties worden verzocht contact met ons op te nemen 0529 - 451 631.

Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.