Contact

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken in mogelijkheden en helpen u graag verder.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631
Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

Lang kerstweekend

Laten we het dit jaar anders doen

Hoe vaak zeggen we het eind december niet tegen elkaar: 'Zullen we volgend jaar kerst eens anders doen, een keertje weg ofzo'. Maar maken we het ook waar? Volgens ons te weinig! Wij willen jullie verleiden het nog dit jaar toch echt anders te doen! Kom gezellig met elkaar een lang weekend naar De Wolfskuil.

Kerst valt dit jaar buitengewoon gunstig: maandag is het eerste kerstdag en dinsdag 2e Kerstdag. Voor de meeste mensen extra lang vrij, omdat het weekend erbij komt. Dit geeft veel mogelijkheden, wij geven enkele suggesties:

  • Vier Kerst met zowel je familie als je schoonfamilie. Dat kan samen maar je kunt hen ook op verschillende dagen uitnodigen.
  • Woon je in de buurt? En heb je bijvoorbeeld een vriendin, laten we haar Jet noemen, die het ook een keer anders wil? Huur de groepsaccommodatie dan samen! Zaterdag en zondag kunnen jullie gezamenlijke vrienden vragen te komen. Eerste Kerstdag viert Jet dan met haar familie in de Wolfskuil en ga jezelf elders kerst vieren. Tweede Kerstdag gaat Jet naar huis en nodig je je familie uit Kerst hier te vieren. Als jullie dit willen laat het dan weten. Tip: huur lakenpakketten, net zo makkelijk.
  • Kerst staat vaak in het teken van lekker eten. Als je bij ons bent heb je een heerlijk grote keuken tot je beschikking. De pannen zijn uiteraard ook groter dus dat wordt veel makkelijker koken voor een groot gezelschap. Spreek van te voren af wie het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert maakt. In verschillende groepjes koken is makkelijk en gezellig.
  • Maak er gezellige spelletjesdagen van! We hebben heel veel spelen die jullie samen kunnen doen: reuze scrabble, reuze Jenga, sjoelen, Moord in Villa Nova (rollen spel!), of loop onze fotokompastocht naar de Besthmenerberg. Om de competitie aan te wakkeren kun je een beker kopen voor het winnende team.
  • Maak er een wandelkerst van. Jullie hebben vier dagen om bijvoorbeeld stukken te lopen van het Maarten van Rossum pad, het Pieterpad of Het V(l)echtstromenpad richting Duitsland. In plaats van een volle maag, lekker een frisse wind door je haar.
  • Heel bijzonder is de levende kerstwandeling in Vilsteren. Een wandeling van anderhalf uur waarbij je al figuren tegen komt die horen bij het kerstverhaal. Meer dan 1300 mensen lopen deze wandeling, ongekend populair. Wees wel snel met reserveren.
  • Leuk de hele familie over de vloer, maar als ze weg zijn ben je nog een tijd druk om je huis weer op te ruimen. Ga je Kerst bij ons vieren dan ga je met z'n allen even snel met de bezem er door, de rest van het schoonmaken doen wij. Lekker makkelijk.

Grijpen jullie de kans om het dit jaar echt anders te doen? Doen zeggen wij! Als jullie nu dit lange Kerstweekend (van vrijdag tot woensdagochtend) boeken, geven wij 10% korting op de huurprijs*, wij zullen daarnaast ook de zorgen voor een gezellige aankleding zodat jullie al in kerstsfeer komen zodra je binnen komt.

* op basis van de prijs die op onze eigen site aangegeven is, op enkele externe sites hebben we deze korting al in de prijs verwerkt die daar is aangeven.