Contact

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken in mogelijkheden en helpen u graag verder.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631
Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

Maandwinnaaars 2017

Fotowedstrijd 2018

Deze wedstrijd is afgerond, de maandfoto's en jaarfoto zijn gekozen, u kunt deze op onze Facebookpgaina bekijken.

Doet u mee met onze jaarlijkse fotowedstrijd? Heel leuk!
Laat door een foto aan anderen zien waarom het zo leuk is bij De Wolfskuil! Elk jaar zijn we weer verrast door de originele, grappige en gezellige inzendingen die we ontvangen, voor ons is het een feestje om ze van u te mogen ontvangen :-). Doordat u mee doet kunnen wij anderen veel beter laten zien wat er allemaal bij ons te beleven valt.

Wat kunt u winnen?
Elke maand maakt u kans! Van mei tot en met oktober zal er door ons de mooiste maandfoto worden uitgekozen. Deze delen we op onze Facebookpagina. Bent u de winnaar van de maand dan krijgt u van ons een gezelschapsspel wat u met meerdere personen kunt spelen.

Is uw foto de maandfoto geworden? In november zullen wij via Facebook bepalen welke foto het mooiste van het hele jaar is. Diegene wint - naast de eer en de roem - een vuurschaal zoals we deze ook verhuren aan onze gasten, een beetje Wolfskuil sfeer bij u thuis.

Hoe doet u mee?
Plaats uw foto op Facebook met vermelding van @DeWolfskuil en #Fotowedstrijd18 of mail uw foto naar [email protected]
Nieuwsgierig naar de inzendingen tot nu toe? Bekijk het album op onze Facebookpagina.

Actievoorwaarden
- U mag meerdere foto's plaatsen/sturen, eventueel maken wij een eigen voorselectie welke foto's meedoen met de wedstrijd.
- Het maakt niet uit in welke maand de foto is gemaakt, het mag bijvoorbeeld ook een foto van vorig jaar zijn (mits deze foto nog niet eerder heeft meegedaan met onze fotowedstrijd).
- Als u de foto heeft ingestuurd geeft u ons toestemming om deze voor pr-doeleinde te kunnen gebruiken, ziet u uw foto bijvoorbeeld terug op onze website of folder van ons zelf of een (vakantie)organisatie waar wij mee samen werken. Altijd met als doel om onze toekomstige gasten beter te kunnen laten zien hoe gezellig het hier is. Foto's waarbij u laat zien dat u met anderen plezier bij ons hebt, hebben hierdoor een streepje voor.
- De foto's mogen zowel binnen als buiten gemaakt zijn.
- Stuur de foto in een zo'n hoog mogelijke resolutie.
- Stuurt een video in? Deze mag niet langer duren dan 3 minuten.
- Collages zijn heel leuk, maar minder geschikt voor de fotowedstrijd omdat we uiteindelijk uit zes foto's willen kiezen. Graag dus losse foto's sturen (collages delen los van deze wedstrijd mag natuurlijk altijd :-)).
- Wij selecteren elke maand de mooiste foto die we plaatsen op onze Facebookpagina. Dit doen we vanaf mei t/m oktober 2018. Onze volgers mogen beslissen wie uiteindelijk zichzelf de winnaar van 2018 mag noemen.
- Vragen? Mail of bel ons en vraag naar Astrid, zij gaat over de fotowedstrijd.

Nb. De fotocollage laat alle maandwinnaars van 2017 zien, uiteindelijk won de actiefoto (foto C) en werd jaarfoto.