Contact

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken in mogelijkheden en helpen u graag verder.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631
Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

Bestuursfunctie vacature

Vacature bestuursfunctie

Op zoek naar een interessante bestuursfunctie in de buurt van Ommen? Heeft u affiniteit met jeugd, welzijn en recreatie? Bent u bevlogen en ondernemend? Lees dan vooral door want wellicht zijn we op zoek naar u!

De Hopman Repelaer Stichting (HRS) stelt zich ten doel het aanbieden van recreatieve verblijfsmogelijkheden aan jongeren in achterstandssituaties binnen Nederland. Deze jongeren behoeven een 'steuntje in de rug'.

Wij bieden mogelijkheden aan op 'De Wolfskuil' te Ommen. Het bestaat uit vier groepsaccommodaties met een capaciteit van in totaal 107 bedden en twee groepskampeerterreinen, gelegen in 17 hectare bos. Het aantal overnachtingen bedraagt circa 14.500 per jaar. 'De Wolfskuil' heeft geen winstoogmerk. Naast verblijf streeft zij er naar een op de doelgroep toegesneden pakket van activiteiten en begeleiding aan te bieden.

Het bestuur van de Hopman Repelaer Stichting opereert op afstand. De dagelijkse leiding van De Wolfskuil is in handen van de algemeen manager die ook op De Wolfskuil woont. De Stichting heeft een traject achter de rug met betrekking tot heroriëntatie op haar missie en strategie. Kernbegrippen daarin zijn: maatschappelijk ondernemen, lokale en regionale samenwerking, toegevoegde waarde creëren.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit vijf leden en kenmerkt zich door een ondernemende cultuur. In verband met het verstrijken van de termijn van twee leden is het bestuur is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

- Lid van het bestuur met als aandachtsgebied vastgoed en bestemmingsplan
- Lid van het bestuur met aandachtsgebied financiën (niet-administrerend penningmeester)

Wij zoeken bestuursleden met het volgende profiel:

  • ondernemend zijn en beschikken over een breed netwerk;
  • ervaring hebben met sponsoring en fondswerving;
  • affiniteit hebben met het domein van jeugd(zorg), welzijn en recreatie;
  • het als een uitdaging zien om samen met de manager op een zakelijke en professionele wijze invulling te geven aan de realisatie van onze maatschappelijke doelstelling;
  • over de grenzen van de eigen specialisatie kijken en als teamspeler binnen het bestuur opereren;
  • affiniteit met de regio Ommen.

De tijdsbesteding is - na een inwerkperiode - ongeveer 50 uur per jaar. Het bestuur komt minimaal eens per kwartaal bijeen in Ommen. Aan het lidmaatschap van het bestuur is een onkostenvergoeding verbonden.

Belangstellenden wordt gevraagd hun reactie per email te richten aan de voorzitter van het bestuur, de heer P.J.Hollemans, [email protected]|0570543221. Nadere inlichtingen kunnen eveneens bij hem worden verkregen. .