Contact

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken in mogelijkheden en helpen u graag verder.

U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631
Liever mailen? Dat kan naar [email protected]

Acticviteiten open huis

Open huis 25 maart bij De Wolfskuil

Bekijk onze groepsaccommodaties
Bezichtig onze groepsaccommodaties: in De Repelaerhoeve, De Mowglihut en De Jorishoeve zijn deze dag allerlei activiteiten. Op het Groepskampeerterrein 'De Beuk' zijn leuke dingen te doen. De nieuwe groepstent zal dan ook te bewonderen zijn.

Veel te beleven voor jong & oud

Leer meer over het eetbaar bos en luisteren naar verhalen over vroeger en zie mooie foto's. Doe actief mee met een bamboe challenge, speel Reuzen Jenga of ervaar uw kwaliteiten als koordanser. Kinderen kunnen steltenlopen, zich laten schminken als een wolf, een speurtocht doen of hun energie kwijt raken op een springkussen. U krijgt wellicht de mogelijkheid om een tochtje te maken met de fluisterboot van de Reggesafari (onder voorbehoud). Bak zelf een pannenkoek of pizza, eet een lekkere hamburger en proef een lekker wijntje. Muziekvereniging Crescendo zal twee keer optreden om 13.00 en 14.30 uur.

Mooie voorbereiding

Op deze dag kunt u vooral veel doen, proeven en zien. Een echte belevenis in met lokale bedrijven waar wij mee samenwerken. Het leuke is dat alles wat u op deze dag doet/proeft/ziet ook via ons voor uw eigen verblijf bij de Wolfskuil te regelen is. Een extra reden om naar ons open huis te gaan, een mooie voorbereiding op een vakantie bij De Wolfskuil :-).

Wij zijn er :-):

En natuurlijk hebben we deze dag volop tijd om met u te praten, zowel het vaste personeel, het bestuur als onze trouwe vrijwilligers zijn deze dag aanwezig.

70 jaar De Wolfskuil, daar zijn we trots op
Vooral dat we een bijzondere plek zijn voor een heleboel kwetsbare kinderen en jongeren die bij ons vakantie vieren. Door onze maatschappelijke kortingen kunnen bijzondere vakanties doorgang krijgen. Denk aan bijvoorbeeld een midweek voor kinderen/jongeren met diabetes die ondersteuning krijgen om te leren hoe om te gaan met hun ziekte, of een week voor kinderen waarvan de ouders verslaafd zijn. Ook zijn er weekenden voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben of kinderen met een verstandelijke beperking die met hulp van vrijwilligers er even uit zijn. Tijdens onze open dag blikken we vooral terug op dit aspect van De Wolfskuil door middel van oude foto's en verhalen. Heeft u nog mooie oude foto's dan waarderen we het erg als u deze met ons wil delen. Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid.


Even praktisch:
Datum: zondag 25 maart 2018
Locatie: Wolfskuil 15, Ommen
Tijd: 11.00 - 15.30
Voor wie: iedereen is welkom, kom bij voorkeur met openbaar vervoer of op de fiets i.v.m. beperkte parkeermogelijkheid.
Toegang: gratis
Opgave: u hoeft zich van te voren niet op te geven.
Hondenbezitters opgelet: Helaas mag uw hond niet de groepsaccommodatie in.