Fiets verhuur

Wij begrijpen het heel goed als u wilt gaan fietsen als u bij ons bent. De omgeving is prachtig en er zijn volop mooie fietstochten te maken. Zie voor mooie tips: routes.

Uiteraard kunt u zelf uw fiets meenemen maar huren via ons kan ook. Via een fietsverhuurbedrijf zorgen wij er voor dat u kunt fietsen op een goede fiets. De fietsen zijn nooit ouder dan een jaar, dus u krijgt kwaliteit. De fietsen worden van te voren bij De Wolfskuil gebracht. Belangrijk is het dus om van te voren via ons dit te regelen.

Mogelijkheden

  • Fiets met 3/4 versnellingen € 9,- voor 1 dag € 18,00 voor weekend (vr-ma) excl. vervoerskosten*.
  • ATB incl. helm, de fietsen zijn unisex, wel graag de lengte van iedereen doorgeven dan krijgt u een passende fiets ( (26"-27.5"-29"). € 17,50 dag € 33,- voor een weekend, excl. huur helm €2,- (verplicht) en vervoerskosten*.
  • ATB tocht van 2,5 uur onder begeleiding €27,50 (incl. helm, fiets, begeleiding. Minimaal start tarief €300,-).

Vervoerskosten: De fietsen worden bij uw accommodatie gebracht. De kosten voor het halen en brengen zijn € 3, - per fiets. Er wordt een korting op de vervoerskosten gegeven als u minimaal € 100,- aan fietsen huurt, dan zijn de vervoerskosten € 2,- , gratis bezorging als u meer dan € 150,- aan fietsen huurt.

Andere wensen? Er zijn veel mogelijkheden, neem hiervoor contacten met ons op.