Heddy Poolman:
"Ik ben al vijf keer op kamp geweest naar De Wolfskuil"

Groepskamperen
Groepskamperen 2

Luxe groepsaccommodatie in het Overijsselse Ommen

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie? Kies dan voor de Jorishoeve in Ommen. Midden in de bossen vind u deze moderne accommodatie. Deze nieuwe luxe groepsaccommodatie is in 2011 opgeleverd. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte die ruim is opgezet. De inrichting is kleurrijk en strak. Er zijn ruime tweepersoons slaapkamers voor uw rust en privacy. U slaapt heerlijk op boxspringbedden, lakens en dekbedden/kussens zijn aanwezig.

De luxe open keuken is voorzien van vaatwasser, magnetron en wasmachine. U heeft een eigen buitenterras. De accommodatie staat midden in 16 ha bos en biedt volop mogelijkheden voor diverse activiteiten.

Deze luxe groepsaccommodatie is verdeeld in twee gedeeltes. De Joris is geschikt voor 12 personen en de Hoeve voor 16 personen. Komt u met een grote groep – van maximaal 28 personen- dan kunt u de gehele Jorishoeve huren. De beide ruimtes zijn aan elkaar verbonden door een hal met een groot schaakspel.

In deze luxe groepsaccommodatie heeft u beschikking over een eigen parkeergelegenheid. Na uw verblijf maken wij de groepsaccommodatie weer schoon, dus dat is prettig weg gaan.

Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. Ook bent u in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen. Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos .

Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!